Śmietana (Mlekpol- polski producent)

aciatadokawy10x10Śmietanka łaciata 10%

(0 / 5)

Skład: śmietanka, E339 fosforany sodu,E407 karagen.

aciata12_250Śmietanka łaciata 12%

(0 / 5)

Skład: śmietanka, E339, E407.

aciata18_250Śmietanka łaciata 18%

(0 / 5)

Skład: śmietanka, E339, E407.

thumb_aciata30_250Śmietanka łaciata 30%

(0 / 5)

Skład: śmietanka, stabilizator: karagen E407

Co z tego, że TYLKO karagen? Substancja zbędna.

laciata36_1Śmietanka łaciata 36%

(0 / 5)

Skład: śmietanka, stabilizator – karagen E407.

w,360Śmietana Mazurski Smak 12%

(5 / 5)

Skład: śmietanka pasteryzowana, zakwas czystych kultur bakterii mlekowych.

Ta sama firma…i taka przepaść.

smietanamazurski18_200Śmietana Mazurski Smak 18%

(0 / 5)

Skład: śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii mlekowych, skrobia modyfikowana, zagęstniki: guma guar, pektyna, mączka chleba świętojańskiego.

I już sprowadzenie na ziemię 🙂

thumb_smietanarolmlecz18_200Śmietana Rolmlecz 18% wiejska

(0 / 5)

Skład: śmietana ukwaszona, termizowana. Składniki dodatkowe: substancje stabilizujące: mączka chleba świętojańskiego, pektyna, E1422, E412.

Dodaj komentarz