Sery w kawałku (Mlekovita -polski producent)

w,360Ser Gouda w kawałku

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato, substancja konserwująca – azotan potasu, stabilizator – chlorek wapnia.

w,360Ser Cheddar

[usr 5.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna.

w,360Ser Morski

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca – azotan potasu, barwnik annato.

w,360Mazdamer

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca – lizozym, barwnik annato.

prod_280_400Ser sokół w kawałku

[usr 0.5] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato, kultury bakterii.

w,360Ser Edamski

[usr 2.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato.

016460_mlekovita_ser_wed_rol_ust_bb1Rolada Ustrzycka

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca – azotan potasu, barwnik annato.

08040830Ser wiórki Ementaler + Gouda

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwujące – azotan potasu, lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.

Jak widać, czy w kostkach, czy w plastrach, czy nawet starty. Trzeba uważać i czytać.

Możesz również polubić…