Śmietanka łaciata 10%
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka, E339 fosforany sodu,E407 karagen.
Śmietanka łaciata 12%
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka, E339, E407.
Śmietanka łaciata 18%
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka, E339, E407.
Śmietanka łaciata 30%
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka, stabilizator: karagen E407
Co z tego, że TYLKO karagen? Substancja zbędna.
Śmietanka łaciata 36%
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka, stabilizator – karagen E407.
Śmietana Mazurski Smak 12%
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: śmietanka pasteryzowana, zakwas czystych kultur bakterii mlekowych.
Ta sama firma…i taka przepaść.
Śmietana Mazurski Smak 18%
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii mlekowych, skrobia modyfikowana, zagęstniki: guma guar, pektyna, mączka chleba świętojańskiego.
I już sprowadzenie na ziemię 🙂
Śmietana Rolmlecz 18% wiejska
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: śmietana ukwaszona, termizowana. Składniki dodatkowe: substancje stabilizujące: mączka chleba świętojańskiego, pektyna, E1422, E412.