Ketchup pomidory malinowe
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (137 g zużyto na 100 g produktu, w tym 69 g pomidorów malinowych), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, substancja konserwująca – benzoesan sodu, aromat.
Ketchup łagodny 60% mniej kalorii
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (160 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), substancja słodząca – sukraloza, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, naturalne aromaty, przyprawy, substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Ketchup pikantny 60% mniej kalorii
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (160 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, substancja słodząca – sukraloza, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty, substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Ketchup z piekła rodem
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (124 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, naturalne aromaty, przyprawy i ekstrakty przypraw, substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Ketchup czosnek bazylia
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (123 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, bazylia i czosnek grys (0,8%), oregano, aromat, substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Ketchup łagodny
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (136 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), woda, cukier, acetylowany adypinian diskrobiowy – substancja zagęszczająca, sól, kwas octowy – regulator kwasowości, naturalny aromat (zawiera seler), benzoesan sodu – substancja konserwująca.
Ketchup ziołowy do pizzy
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: pomidory (192 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, bazylia (0,2%), ekstrakt bazylii, oregano (0,1%), koncentraty warzyw (czosnku i cebuli), substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Ketchup pikantny
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulatory kwasowości – kwas octowy i kwas cytrynowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty, substancja konserwująca – benzoesan sodu.
Koncentrat pomidorowy
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Koncentrat pomidorowy 30% 990 g.
Ocena na podstawie zawartości chemii.
Ciekawostka:
Pikantny i łagodny ketchup w słoiczkach nie zawiera benzoesanu sodu. W skład wchodzi skrobia modyfikowana i regulatory kwasowości, ale nie konserwanty.
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Ketchup kebab
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: pomidory (136 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), woda
cukier, acetylowany adypinian diskrobiowy – substancja zagęszczająca,
sól, mieszanki przyprawowe [sól, przyprawy (zawierają gorczycę), koncentraty warzyw (zawierają seler), glutaminian sodu i rybonukleotydy disodowe – wzmacniacze smaku, zioła, cukier, aromat, ekstrakt drożdżowy], kwas octowy – regulator kwasowości, benzoesan sodu – substancja konserwująca.