Serek waniliowy z pokruszoną laską wanilii
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: mleko, śmietanka, wsad o smaku waniliowym i z laską wanilii(cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, aromat, laska wanilii 0,01%, barwnik: karoteny), cukier, skrobia modyfikowana, stabilizatory: pektyny, guma guar,kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Serek waniliowy
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, śmietanka, wsad o smaku waniliowym (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, aromat, barwnik: kurkumina), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana z tapioki, żelatyna wieprzowa, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z mleka).
Serek brzoskwiniowy
[usr 2.0] – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, śmietanka, cukier, brzoskwinie 4,7%, syrop glukozowy, białka mleka, żelatyna wieprzowa, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, barwnik annato, aromat.
Serek homogenizowany naturalny
[usr 4.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza.