Kwasek cytrynowy
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Żelatyna do mięs, ryb, warzyw, deserów
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Glukoza
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Glukoza, to glukoza. O jej pozytywnym lub negatywnym wpływie na zdrowie każdy powinien zadecydować sam. Ten produkt jest jednoskładnikowy i zawiera to, co zawierać powinien, czyli glukozę 🙂
Cukier żelujący 2:1
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu.
Cukier żelujący 3:1
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, substancja żelująca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu.
Dżemix uniwersalny 2:1
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Dżemix uniwersalny 3:1
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu, sorbinian potasu.
Należałoby podkreślić, że dżemy, czy cokolwiek innego ,,domowego”, na bazie niektórych, powyższych ulepszaczy nie ma nic wspólnego z naturalnością 🙂