Twaróg łowicki tłusty
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Twaróg Łowicki chudy
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Twaróg Łowicki półtłusty
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Serek Capriola
[usr 4.5] – Niedostępny
Skład: białka serwatkowe, śmietanka pasteryzowana, sól spożywcza, kwas cytrynowy.
Serek śmietankowy ze szczypiorkiem
[usr 3.0] – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, mieszanka ziołowa (0,7%), stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek śmietankowy naturalny
[usr 3.0] – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek śmietankowy z ziołami
[usr 3.0] – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, mieszanka szczypiorowa z cząstkami cebuli (szczypiorek 0,3%, cebula 0,2%), stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek wiejski lekki
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: ziarno TWAROGOWE, ŚMIETANKA pasteryzowana, sól kuchenna.