Twaróg łowicki tłusty
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Twaróg Łowicki chudy
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Twaróg Łowicki półtłusty
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury fermentacji mlekowej.
Serek Capriola
(4,5 / 5) – Niedostępny
Skład: białka serwatkowe, śmietanka pasteryzowana, sól spożywcza, kwas cytrynowy.
Serek śmietankowy ze szczypiorkiem
(3 / 5) – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, mieszanka ziołowa (0,7%), stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek śmietankowy naturalny
(3 / 5) – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek śmietankowy z ziołami
(3 / 5) – Niedostępny
Skład: twaróg chudy homogenizowany, masło, odtłuszczone mleko w proszku, mieszanka szczypiorowa z cząstkami cebuli (szczypiorek 0,3%, cebula 0,2%), stabilizator (błonnik, mączka chleba świętojańskiego), sól.
Serek wiejski lekki
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: ziarno TWAROGOWE, ŚMIETANKA pasteryzowana, sól kuchenna.