Sery pleśniowe Camembert & Brie (Hochland- Niemcy)

Teorie na temat zdrowotności serów pleśniowych są różne. Poniższe zawierają oceny adekwatne do składu, który sery te muszą posiadać. Nie ma w nich żadnych substancji zbędnych, dlatego ocenione zostały wysoko.

 

ShotType1_328x328Camembert z ziołami

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól, zioła (1,4%), podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

ShotType1_328x328Camembert naturalny

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

ShotType1_328x328Camembert z zielonym pieprzem

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, zielony pieprz (3,6%), sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

00fdec05-eddb-24fa-28b4-64d9008318d6.pngCamembert z pieczarkami

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól, pieczarka (1,3%), podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

ShotType1_328x328Brie z ziołami

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól, zioła (1,4%), podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

ShotType1_328x328Brie naturalny

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

ShotType1_328x328Brie z zielonym pieprzem

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, zielony pieprz (3,8%), sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum.

Możesz również polubić…