Kefir
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Maślanka naturalna
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii.
Maślanka truskawkowa
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, maślanka, wsad truskawkowy ( cukier, truskawki [ 2,1% w wyrobie gotowym ], sok truskawkowy [ 0,1% w wyrobie gotowym ], syrop glukozowo – fruktozowy z pszenicy, barwnik : ekstrakt z papryki, czerwień buraczana, aromat, regulator kwasowości : cytrynian sodu ), cukier, skrobia modyfikowana, stabilizatory : guma guar, pektyna, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Jogurt naturalny 0%
[usr 4.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, białka mleka, szczepy bakterii.
Jogurt Grecki
[usr 4.5] – Niedostępny
Skład: śmietanka pasteryzowana, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt Grecki light
[usr 4.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane odtłuszczone, mleko w proszku, białka mleka,żywe kultury bakterii jogurtowych,enzym laktaza.
Jogurt naturalny bez laktozy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane odtłuszczone, mleko w proszku, białka mleka,żywe kultury bakterii jogurtowych,enzym laktaza.
Napój czekoladowy Wedel- Łowicz OSM
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, czekolada gorzka 10% (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 3%).
Opti life kawa mrożona
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, woda, ekstrakt kawy naturalnej, cukier, stabilizator- karagen.