*Razem z tym postem chcielibyśmy poinformować, że produkty będą ostrzej oceniane, a gwiazdki obniżane będą również za aromaty, które wcześniej były przez nas dopuszczane.
Jogurt polski pitny pomarańcza z melisą
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, cukier, pomarańcza – sok z koncentratu – 1,8%, mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, ekstrakt z melisy lekarskiej 0,07%, aromat, barwniki: E 160a, E141, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny grejpfrut z zieloną herbatą
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, cukier, różowy grejpfrut – sok z koncentratu – 1,2%, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, ekstrakt z zielonej herbaty – 0,06%, aromat, barwnik koszenila, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny kawa z guaraną
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, syrop ze skarmelizowanego cukry, ekstrakt kawy naturalnej 0,2%, aromat, ekstrakt z guarany 0,04%, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny jabłko-mięta
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, cukier, jabłko – 3% (jabłko, sok z jabłka), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, aromat, ekstrakt z mięty 0,02%, barwnik – E 141, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny truskawkowy
[usr 0.0] Niedostępny
Skład: mleko, cukier, truskawkowy koncentrat – 3,6%, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, standaryzacja barwy: koncentrat soku z czarnej marchwi, barwniki: karmin, E 160c, aromaty, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny owoce leśne
[usr 3.0] Niedostępny
Skład: mleko, cukier, owoce leśne – 3,3% (jeżyny, jagody, maliny, truskawki), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, standaryzacja barwy: koncentrat z marchwi, winogron i aronii, aromat, barwnik: koszenila, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
Jogurt polski pitny wiśnia- żeńszeń
[usr 3.0] Niedostępny
Skład: mleko, cukier, wiśnie – 3%, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia, aromat, ekstrakt z żeńszenia 0,02%, barwnik karmin, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
*Razem z tym postem chcielibyśmy poinformować, że produkty będą ostrzej oceniane, a gwiazdki obniżane będą również za aromaty, które wcześniej były przez nas dopuszczane.