Serek topiony kremowy Mazowiecki
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole emulgujące (E450, E451), sól, regulator kwasowości E339.
Serek topiony kremowy Mazowiecki z czosnkiem
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole, emulgujące (E450, E451), czosnek (0,2%), sól, regulator kwasowości E339.
Serek topiony kremowy Mazowiecki z łososiem
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, łosoś (1,5%), sole emulgujące (E450, E451), sól, regulator kwasowości E339.
Serek topiony kremowy Mazowiecki z szynką
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, szynka (1,6%), sole emulgujące (E450, E451), sól, regulator kwasowości E339.
Serek kremowy topiony Mazowiecki z zielonym pieprzem
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: sery (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E 450, E 451, pieprz zielony 1,5%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Serek topiony z papryką
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole, emulgujące (E450, E451), susz papryki (0,4%), sól, regulator kwasowości E339.
Serek topiony z pieczarkami
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: sery (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E 450, E 451, pieczarki susz 0,25%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Serek topiony wędzony
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: ser wędzony, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole emulgujące (E450, E451), sól, aromat, regulator kwasowości E339.
Serek topiony ze szczypiorkiem
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: sery (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E450 i E451, szczypiorek susz 0,2%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Ser topiony kremowy
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser dojrzewający, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole emulgujące (E 450, E 452, E 407), sól, regulatory kwasowości: E 339, E 330.
Ser topiony z salami
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser dojrzewający, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, salami 2,5%, sole emulgujące (E 450, E 452, E 407), sól, regulatory kwasowości: E 339, E 330.
Ser topiony z pieczarkami
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: sery (dojrzewające i twarogowe), woda, masło, mleko w proszku, sole emulgujące (E450, E452), pieczarki suszone 0,35%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, stabilizatory: karagen, E415; sól.
Ser topiony z szynką
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser dojrzewający, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, szynka 4%, sole emulgujące (E 450, E 452, E 407), sól, aromat, regulatory kwasowości: E 339, E 330.
Ser topiony Ementaler
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, masło, ser Ementaler 28%, mleko w proszku, sole emulgujące (E450, E452, E407), sól spożywcza, aromat, regulator kwasowości E339.
Ser topiony Gouda
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: Ser gouda 33%, woda, masło, twaróg, mleko w proszku, sole emulgujące: E450, E452, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, stabilizatory, karagen, E415, sól.
Ser topiony z ziołami
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser dojrzewający, woda, masło, twaróg, mleko i serwatka w proszku, sole emulgujące (E 450, E 452, E 407), zioła 0,3% (bazylia, cząber, koperek, pietruszka, szczypior, pieprz zielony), sól, regulatory kwasowości: E 339, E 330.
Ser topiony do smarowania Gouda
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser Gouda 38% (mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, substancja konserwująca – azotan potasu, barwnik: annato), woda, masło, mleko w proszku, twaróg, sole emulgujące: E 452, E 339, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoten.
Ser topiony cheddar
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, ser dojrzewający (w tym cheddar 10%), masło, mleko w proszku, sole emulgujące E450, 452, 339, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: beta karoten.
Ser topiony Gouda z ziołami
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, ser Gouda 27% (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), masło, mleko w proszku, twaróg, sole emulgujące: E452, E339, mieszanka ziół suszonych 0,45% (bazylia, cząber, koperek, pietruszka, szczypiorek, pieprz), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Ser topiony Gouda z pieprzem
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, ser Gouda 27% (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), masło, mleko w proszku, twaróg, sole emulgujące: E452, E339, pieprz 1,5%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Ser topiony Mazdamer
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, ser Mazdamer 27% (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), masło, mleko w proszku, twaróg, sole emulgujące: E452, E339, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Deliser ser topiony nauturalny
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser twarogowy, masło, woda, mleko w proszku, stabilizatory: skrobia modyfikowana, karagen, mączka chleba świętojańskiego, sole emulgujące: E450, E452, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Deliser ser topiony z żurawiną
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser twarogowy, masło, woda, mleko w proszku, stabilizatory: skrobia modyfikowana, karagen, mączka chleba świętojańskiego, żurawina – 1,5%, sole emulgujące: E450, E452, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Deliser ser topiony ze szczypiorkiem i cebulą
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: ser twarogowy, masło, woda, mleko w proszku, stabilizatory: skrobia modyfikowana, karagen, mączka chleba świętojańskiego, sole emulgujące: E450, E452, szczypiorek z cebulką – 0,3%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Ser topiony kremowy (krążek)
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: sery 38% (zawierają białko jaja), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E452i, E450i, E339, stabilizator: karagen.
Ser topiony MIX
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: Ser kremowy: sery 38% (zawierają białko jaja), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E452, E450, E339, stabilizator: karagen. Ser kremowy z ziołami: sery 38% (zawierają białko jaja), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, sole emulgujące: E452, E450, E339, stabilizator: karagen, zioła suszone 0,2%. Ser kremowy z szynką: sery 38% (zawierają białko jaja), woda, masło, twaróg, serwatka w proszku, szynka wieprzowa 3% (mięso wieprzowe, woda, skrobia, sól, białka sojowe, błonnik pszenny, przyprawy naturalne i ich ekstrakty, maltodekstryna, substancja konserwująca azotyn sodu), sole emulgujące: E452, E450, E339, stabilizator: karagen, wzmacniacze smaku: E621, E635, aromaty, ekstrakty drożdżowe.