Spód tortowy jasny (1 warstwa)
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mąka pszenna, cukier, jaja, woda, skrobia pszenna, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, jaja w proszku, olej rzepakowy, emulgatory: E 471, E 475, sól, regulator kwasowości: octany sodu, naturalny aromat.
Spód tortowy jasny (3 warstwy)
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: mąka pszenna, cukier, jaja, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol, olej rzepakowy, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, emulgatory: E 471, E 475, sól, regulator kwasowości: octany sodu, naturalny aromat.
Spód tortowy kakaowy (3 warstwy)
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mąka pszenna, cukier, jaja, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, skrobia pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol, kakao w proszku 2% (o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12%), olej rzepakowy, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, emulgatory: E 471, E 475, sól, naturalny aromat, regulator kwasowości: octany sodu.