Czekolady pełne
Czekolada deserowa żurawina
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, cząstki żurawiny (przecier jabłkowy, przecier żurawinowy, syrop glukozowo – fruktozowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, błonnik pszenny, tłuszcz palmowy, ekstrakt z: marchwi, czarnej porzeczki, jagody, substancja żelująca: pektyna, regulator kwasowości – kwas jabłkowy, aromat), tłuszcz roślinny (palmowy, shea), lecytyny z soi, E476, aromat.
Czekolada deserowa wiśnia i chili
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, cząstki wiśni z chili 6% (przecier jabłkowy, przecier wiśniowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć glicerol, błonnik pszenny, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, tłuszcz roślinny (palmowy), substancja żelująca: pektyna, naturalny aromat wiśni, naturalny aromat chili, ekstrakt z jagody, marchwi i czarnej porzeczki), tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat.
Czekolada deserowa jagoda
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, cząstki jagody 6% (przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, przecier jagodowy 3%, błonnik pszenny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, tłuszcz roślinny (palmowy), ekstrakt z czarnej marchwi i jagody, substancja żelująca: pektyna, aromat), tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat, Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Barettini czekolada gorzka z nutą
pomarańczy
[usr 3.5] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, granulki pomarańczowe 5,9% (maltodekstryna, koncentrat pomarańczowy), emulgator: lecytyny (z soi), aromat.
Barettini czekolada stracciatella
[usr 2.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, kawałki czekolady 6% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi)], laktoza (z mleka), chrupki zbożowe 2,8% [mąka ryżowa, cukier, gluten pszenny, tłuszcz roślinny (palmowy), słód pszenny, sól], serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), tłuszcz mleczny, aromat.
Barettini czekolada mleczna z herbatnikami
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, herbatniki 10% (mąka pszenna, cukier, masło), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), aromat.
Aż się wierzyć nie chce, że w herbatnikach firmy Wawel nie ma niczego szkodliwego…
Czekolada gorzka klasyczna COCOA
[usr 4.5] – Gdzie dostępne?
Skład: miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), aromat.
Czekolada gorzka ze skórką pomarańczową Orange COCOA
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: miazga kakaowa, cukier, kandyzowana skórka pomarańczy 10% (skórka pomarańczy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), aromaty.
Czekolada gorzka extra cocoa
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat.
Czekolada mleczna z galaretką fresh&fruity
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, galaretka 18% (cukier, syrop glukozowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: agar, koncentraty owocowe – 0,2%: cytrynowy i malinowy, aromaty), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), aromat. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Czekoladowa tradycja gorzka
[usr 4.5] – Gdzie dostępne?
Skład: miazga kakaowa (mp Afryka), cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat.
Czekolada mleczna
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), aromat. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Czekolada deserowa
[usr 0.5] – Gdzie dostępne?
Skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kawowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat.
Czekolady nadziewane
Czekolada mleczna krówkowa
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada mleczna 60% [cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), aromat], syrop glukozowy, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop cukru inwertowanego, emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromat.
Czekolada z masłem orzechowym
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 50% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), lecytyny z soi, E476, aromat), orzeszki arachidowe solone 21%( orzeszki arachidowe, olej palmowy, sól, olej słonecznikowy), tłuszcz palmowy, orzeszki arachidowe 6%, maltodekstryna, glukoza, cukier, sól.
Czekolada ciemna cocoa mousse
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: czekolada 55% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 9,8%, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny (z soi), aromaty.
Czekolada truskawkowa
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada mleczna 42% [cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, aromat], nadzienie truskawkowe 24% (syrop glukozowo-fruktozowy, truskawka 14%, cukier, woda, substancja zagęszczająca: pektyna; substancja żelująca: agar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol), tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, proszek jogurtowy 4%, sok malinowy w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Czekolada Tiki Taki kokosowo- orzechowa
[usr 0.5] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 53% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), orzeszki arachidowe 11%, mleko w proszku odtłuszczone, wiórki kokosowe 4,3%.
Czekolada ciemna orange caramel
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: czekolada 52% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi), i E476; aromat], cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), syrop glukozowy, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcze i oleje roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony), maltodekstryna, kandyzowana skórka pomarańczy 0,8% (skórka pomarańczy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat), żółtko jaja w proszku, aromaty, emulgator: lecytyny (z soi), sól.
Czekolada jagodowa
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 50% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], nadzienie jagodowe 20% (syrop glukozowo-fruktozowy, przeciery owocowe 20% (czarna jagoda, malina, truskawka, aronia), cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: pektyny, substancja żelująca: agar), tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, proszek jogurtowy 3,5%, emulgator: lecytyny (z soi), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Czekolada karmelowa
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 60% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], syrop glukozowy, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop cukru inwertowanego, barwnik: karmel, emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromat.
Czekolada malaga śmietanowa z rodzynkami
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 60% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat], cukier, rodzynki 5,8%, tłuszcz roślinny palmowy, syrop glukozowy, śmietanka kremowa (z mleka) 3,7%, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), spirytus 0,8%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty.
Czekolada kasztanki kakaowe z wafelkami
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 65% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), wafle 5,5% (mąka pszenna, cukier, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, sól, substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu), mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,3%, emulgator: lecytyny (z soi), aromaty.
Czekolada toffi
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada mleczna 62% [cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, aromat], cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), spirytus, żółtko jaja w proszku, tłuszcze i oleje roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony), barwnik naturalny: karmel E150a, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza.
Czekolada tiramisu
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: czekolada 42% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], cukier, częściowo utwardzone tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy), mleko w proszku odtłuszczone 10%, wafle (mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu), syrop glukozowy, śmietanka kremowa, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), tłuszcze i oleje roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony), spirytus 0,6%, serwatka w proszku (z mleka), kawa naturalna 0,25%, żółtko jaja w proszku, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza, aromaty.
Czekolady mini: malaga, kasztanki, tiki taki, mleczna, gorzka
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Czekolada gorzka: miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat, Czekolada mleczna: cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z soi), aromat, Malaga: czekolada 50% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat), cukier, rodzynki 7,3%, tłuszcz i oleje roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony), syrop glukozowy, śmietanka kremowa 4,6%, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), spirytus 1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, Kasztanki: czekolada 50% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), wafle 8,5% (mąka pszenna, olej roślinny (rzepakowy), sól, substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 3,3%, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), aromaty, Tiki Taki: czekolada 50% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat), cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), orzeszki arachidowe 10%, mleko w proszku odtłuszczone, wiórki kokosowe 5,9%.