Z pozoru prawie wszystkie jednoskładnikowe, a jednak…:
Cappy grejpfrutowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Nektar grejpfrutowy. Zawartość owoców minimum 50%. Z soku zagęszczonego. Pasteryzowany.
Składniki: sok grejpfrutowy z zagęszczonego soku grejpfrutowego (50%), woda, cukier, kwas: kwas cytrynowy.
Cappy pomarańczowy
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego. Pasteryzowany.
Cappy porzeczkowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Składniki: woda, sok z czarnych porzeczek z zagęszczonego soku z czarnych porzeczek (25%), cukier, kwas: kwas cytrynowy.
Cappy jabłkowy
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego. Pasteryzowany.
Cappy pomidorowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego, sól, kwas: kwas cytrynowy.
Cappy truskawkowy mix
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: woda, przecier truskawkowy z zagęszczonego przecieru truskawkowego (19%), soki owocowe z zagęszczonych soków owocowych: jabłkowy (9%), truskawkowy (5%), aroniowy (1)%, z czarnych porzeczek (1%), cukier, koncentraty hibiskusa i marchwi w celu nadania barwy, aromaty.
Cappy witaminowy
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
Skład: woda, soki owocowe z zagęszczonych soków owocowych: pomarańczowy (40%), jabłkowy (5%), cytrynowy (2,7%), winogronowy (1,8%), przecier brzoskwiniowy z zagęszczonego przecieru brzoskwiniowego (0,8%), cukier, witaminy: niacyna (B3), witamina E, kwas pantotenowy (B5), witamina A, witamina B6, aromaty.
Cappy cała pomarańcza
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (90%), miąższ z pomarańczy (6%), ekstrakt z pomarańczy (4%).