Gouda ser żółty w plastrach
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Maasdamer w plastrach
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Ser Tylżycki
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Ser Edamski w plastrach
(1 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato.
Podlaski w plastrach
(1 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato.
Trio: Gouda, Tylżycki, Maasdamer
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Maasdamer Caracter
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka naturalna, kultury bakterii, barwnik: karoteny.
Emmentaler Classic
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Kaaslander premium
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka naturalna, barwnik: karoteny.
Gouda wędzona
(1,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.