Gouda ser żółty w plastrach
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Maasdamer w plastrach
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Ser Tylżycki
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Ser Edamski w plastrach
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato.
Podlaski w plastrach
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato.
Trio: Gouda, Tylżycki, Maasdamer
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Maasdamer Caracter
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka naturalna, kultury bakterii, barwnik: karoteny.
Emmentaler Classic
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
Kaaslander premium
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka naturalna, barwnik: karoteny.
Gouda wędzona
[usr 1.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.