Sery: szwajcarskie, holenderskie, bez laktozy (Mlekovita -polski producent)

5449Ser sokół pełnotłusty

[usr 2.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, barwnik annato.

ShotType1_328x328Ser Mazdamer

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiol., substancja konserwująca – lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.

ShotType1_328x328Ser Dziurdamer

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiol., substancja konserwująca – lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.

ShotType1_328x328Ser Gouda z dziurami

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato.

15718Ser Morski (blok)

[usr 5.0] – Niedostępny

Skład: Ser morski. Ser klasy I. Zawartość tłuszczu min. 45 % w suchej masie.

5 przy założeniu, że faktycznie nie posiada nic poza serem.

prod_223_160Ser Cheddar (blok)

[usr 2.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato.

mlekovita-ser-salamiSer Salami

[usr 1.0] – Niedostępny

Skład: sól, chlorek wapnia, szczepy kultur mleczarskich( mezofilnych),barwnik – annato.

prod_758_160Ser sokół bez laktozy

[usr 1.0] – Niedostępny

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

ser-ksiezan-old-dlugodojrzewajacy-1v13psSer księżan

[usr 1.0] – Niedostępny

Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato.

Możesz również polubić…