Ser sokół pełnotłusty
(2 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, barwnik annato.
Ser Mazdamer
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiol., substancja konserwująca – lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.
Ser Dziurdamer
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiol., substancja konserwująca – lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.
Ser Gouda z dziurami
(1 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato.
Ser Morski (blok)
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: Ser morski. Ser klasy I. Zawartość tłuszczu min. 45 % w suchej masie.
5 przy założeniu, że faktycznie nie posiada nic poza serem.
Ser Cheddar (blok)
(2 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato.
Ser Salami
(1 / 5) – Niedostępny
Skład: sól, chlorek wapnia, szczepy kultur mleczarskich( mezofilnych),barwnik – annato.
Ser sokół bez laktozy
(1 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.
Ser księżan
(1 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato.