Fasola po bretońsku
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Woda, fasola 35%, kiełbasa 4% (mięso wieprzowe 74%, mięso wołowe 16%, woda, sól, koncentrat białka sojowego, przyprawy i ich ekstrakty, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu), cebula, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, mąka pszenna, cukier, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu, przyprawy, czosnek suszony, ekstrakt z papryki.
Flaki po zamojsku
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: woda, flaki wołowe 26%, warzywa 10,5%: marchew, seler, pietruszka, cebula; mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, aromat (zawiera soję), hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Gołąbki bez zawijania
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: woda, kapusta 20%, mięso: indycze oddzielone mechanicznie 6,8%, wieprzowe 1,1% wołowe 1,1%; cebula 4,6%, ryż 4%, koncentrat pomidorowy 4%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, marchew 1,3%, sól, kasza manna(zawiera gluten), cukier, pietruszka, seler, koncentrat białka sojowego, aromat (zawiera soję), przyprawy i zioła, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt z papryki, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Klopsy w sosie pieczeniowym
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: woda, mięso 22% (drobiowe odkostnione mechanicznie, wołowe, wieprzowe), cebula 14%, kasza manna (zawiera gluten), mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, marchew, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, pietruszka, seler, olej roślinny, aromaty (zawierają soje), przyprawy, cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), czosnek, barwnik: karmel, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Pulpety w sosie kurkowym
[usr 0.0] – Niedostępny
Skład: Woda, mięso 16% (indycze, wołowe), kasza manna, śmietanka 30%, cebula, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, masło, pieczarki suszone, cukier, emulgator E 472e, zagęstniki: guma ksantanowa, guma guar; aromaty (zawierają: mleko i seler), przyprawy, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu, barwnik: karmel, ekstrakt drożdżowy, czosnek suszony, ekstrakt z papryki.
Pulpety w sosie pomidorowym
[usr 2.0] – Gdzie dostępne?
Skład: woda, indycze mięso oddzielone mechanicznie 9,8%, kasza manna, cebulka 5,5%, skórki wieprzowe, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, mąka pszenna, sól, koncentrat miałka sojowego , marchew, pietruszka, cukier, seler, wzmacniacz smaku, przyprawy i zioła, czosnek suszony, ekstrakt z papryki.
Ostatnie danie zostało ocenione wyżej, mimo że praktycznie zawiera te same składniki co wcześniejsze produkty. Jednak z etykiety wynika, że zawiera ich znacznie mniej, a skoro tak, to jest to powód, żeby podnieść ocenę.