Kefir lekki 0%
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, białka mleka, kultury bakterii kefirowych.
Kefir 2%
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, białka mleka, żywe kultury bakterii kefirowych, 2% tłuszczu.
Mleko zsiadłe
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych.
MIXY
Śmietankowy smak z Ostrołęki
[usr 3.5] – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka pasteryzowana, tłuszcz roślinny, barwnik annato, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kultury bakterii mlekowych.
Primo Ostrołęckie Delikatne
[usr 1.5] – Niedostępny
Skład: śmietanka pasteryzowana, olej roślinny (rzepakowy), barwnik annato, kultury bakterii mlekowych.