Kefir lekki 0%
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, białka mleka, kultury bakterii kefirowych.
Kefir 2%
(5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, białka mleka, żywe kultury bakterii kefirowych, 2% tłuszczu.
Mleko zsiadłe
(5 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych.
MIXY
Śmietankowy smak z Ostrołęki
(3,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: śmietanka pasteryzowana, tłuszcz roślinny, barwnik annato, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kultury bakterii mlekowych.
Primo Ostrołęckie Delikatne
(1,5 / 5) – Niedostępny
Skład: śmietanka pasteryzowana, olej roślinny (rzepakowy), barwnik annato, kultury bakterii mlekowych.