Piątuś bananowy jogurt typu greckiego
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad bananowy 25% (przecier z banana 15%, cukier, błonnik cytrusowy), koncentrat soku z cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych: Sterptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus.
Piątuś waniliowy jogurt typu greckiego
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, koncentrat soku z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii 0,03%), żywe kultury bakterii jogurtowych, Streptococcus therophilus, Lactobacillus bulgaricus.
Piątuś truskawkowy jogurt typu greckiego
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (przecier z truskawek 12%, cukier, błonnik cytrusowy, koncentrat soku z cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
Jogurt typu greckiego naturalny 0%
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego z truskawkami
[usr 3.5] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (cukier, truskawki 8%, aromaty naturalne, barwnik: betanina, ekstrakt z papryki, skrobia, substancja zagęszczająca: pektyny, koncentrat soku cytrynowego), żywe kultury bakterii jogurtowych.
[usr 4.0]
Skład: mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (cukier, truskawki 8%, koncentrat soku cytrynowego substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego, aromaty naturalne) żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
[usr 2.0]
Skład: mleko pasteryzowane, truskawki, koncentrat soku cytrynowego, pektyny, cukier, aromat naturalny, betanina, ekstrakt z papryki, kapsantyna, kapsorubina, skrobia, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus).
Trzy składy, ponieważ produkt miał co najmniej trzy różne etykiety. Dlatego właśnie przed zakupem, należy jeszcze raz upewnić się, co dokładnie wymienione jest na etykiecie.
Jogurt typu greckiego z malinami
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad malinowy 20% (cukier, maliny 8%, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, przecier z aronii, substancja zagęszczająca: pektyny), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego z gruszką i jabłkiem
[usr 3.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, wsad jabłkowo-gruszkowy 20% (cukier, jabłko 4%, gruszka 4%, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, aromaty naturalne), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego z jagodami
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (cukier, jagoda 8%, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; aromaty naturalne), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego z brzoskwinią i marakują
[usr 3.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad brzoskwinia z marakują 20% (cukier, brzoskwinia 7,8%, skrobia modyfikowana, marakuja z soku zagęszczonego 0,2%, aromaty naturalne, koncentrat soku cytrynowego), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego z wiśniami
[usr 3.0] – Niedostępny
Skład: mleko pasteryzowane, wsad wiśniowy 20% (cukier, wiśnie 8%, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, aromat naturalny), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Jogurt typu greckiego malinowy z płatkami owsianymi
[usr 4.5] – Niedostępny
Skład: Jogurt, koncentrat soku z malin, cukier, maliny 7,4%, płatki owsiane, ziarno owsa, koncentrat soku z cytryny, pektyny.
Jogurt typu greckiego truskawkowy z poziomkami
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: jogurt, owoce 14,9%(truskawki 13,9%, poziomki 1%), cukier.
Jogurt typu greckiego truskawkowy z owocami leśnymi
[usr 5.0] – Niedostępny
Skład: jogurt, truskawki, malina, jeżyna, czarny bez, cukier.
Jogurt naturalny Piątnica
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.