Fantasia wiśniowa
(0,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, wsad owocowy (wiśnie – 11,5% w jogurcie, cukier, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu, skoncentrowany sok z hibiskusa i z marchwi, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa, aromat), śmietanka, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia jagodowa
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy (jagody – 11,6% w jogurcie, cukier, syrop glukozowo – fruktozowy, skrobia modyfikowana, barwnik: antocyjany, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany wapnia, kwas cytrynowy; aromat), śmietanka, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia truskawkowa
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy (truskawki – 13% w jogurcie, cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; skoncentrowany sok z czarnej marchwi, regulatory kwasowości: cytryniany sodu i kwas cytrynowy; aromat naturalny), śmietanka, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z czekoladą mleczną
(2 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, śmietanka, dodatki czekoladowe (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, masa kakaowa minimum 30%, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E422,aromat), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z płatkami w czekoladzie
(2,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, śmietanka, płatki w czekoladzie /czekolada 64%/ (mąka kukurydziana, cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, substancja glazurująca: guma arabska; sól, słód jęczmienny, emulgatory: lecytyny sojowe, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; naturalny aromat waniliowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z gwiazdkami w czekoladzie
(0,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, śmietanka, gwiazdki w czekoladzie /czekolada 62%/ (cukier, mąka pszenna, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, mąka ryżowa, ekstrakt słodowy z pszenicy i jęczmienia, syrop glukozowy, olej palmowy, laktoza (z mleka), sól, aromaty, emulgator: lecytyny sojowe, substancja zagęszczająca: guma arabska, słodka serwatka w proszku (z mleka), skrobia modyfikowana, błonnik pszenny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z orzechem w czekoladzie
(0,5 / 5) – Niedostępny
Skład: MLEKO, ŚMIETANKA, ORZECHY w czekoladzie [czekolada MLECZNA 60% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, SERWATKA (z MLEKA) w proszku, tłuszcz MLECZNY, emulgatory: lecytyny SOJOWE i E 476, aromat), ORZECHY LASKOWE prażone krojone, syrop glukozowy z PSZENICY], cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z kulkami w czekoladzie
(3 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, śmietanka, kulki w czekoladzie /czekolada 75%/ (cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), substancja glazurująca: guma arabska; laktoza z mleka, otręby pszenne, emulgator: lecytyny sojowe, słód jęczmienny, sól, naturalny aromat waniliowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z musem truskawkowym
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy (truskawki – 17,6% w produkcie, cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; skoncentrowany sok z czarnej marchwi, regulatory kwasowości: cytryniany sodu i kwas cytrynowy; aromat naturalny), śmietanka, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), skrobia modyfikowana, żelatyna, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia mus z sosem czekoladowo migdałowym
(0 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko, sos czekoladowo – migdałowy [woda, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, czekolada 2,9% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, laktoza (z mleka), emulgator: lecytyny sojowe, aromat: wanilina), migdały 1,46%, kakao 1,0%, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: karagen], śmietanka, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), skrobia modyfikowana, żelatyna, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z biszkopcikami
(0 / 5) – Niedostępny
Skład: mleko, śmietanka, cukier, biszkopty [mąka pszenna, cukier, olej rzepakowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; stabilizator: sorbitole; substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; glukoza, aromat, barwnik: kurkumina], mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z kulkami kokosowymi
(0 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, śmietanka, kulki kokosowe [olej palmowy, cukier, mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, laktoza (z mleka), mleczko kokosowe w proszku – 0,5% w produkcie, dekstroza, słód pszenny, substancja glazurująca: guma arabska, syrop glukozowy (z pszenicy), cukier, olej kokosowy, sól, emulgator: lecytyny sojowe; ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku, substancje spulchniające: fosforany sodu, węglany sodu; naturalny aromat waniliowy], cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Fantasia z kulkami w ciemnym kakao
(0,5 / 5) – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, śmietanka, kulki w czekoladzie /czekolada 64%/ [cukier, mąka pszenna, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, laktoza (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu – 0,15% w produkcie, słód pszenny, substancja glazurująca: guma arabska; syrop glukozowy (z pszenicy), cukier, olej kokosowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego w proszku; substancje spulchniające: fosforany sodu, węglany sodu; emulgator lecytyny sojowe; naturalny aromat waniliowy], cukier, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych.