MILKO
JOGURT NATURALNY -pitny
[usr 5.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.
JOGURTY DESEROWE
Jogurt stracciatella
[usr 0.0] – Gdzie dostępne?
Skład: aromaty, cukier, guma guar (E 412), kawałki czekolady, mleko pasteryzowane, pektyna (E 440), skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt tiramisu
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko pasteryzowane, wsad tiramisu (cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko skondensowane odtłuszczone, słodzone; ekstrakt kawy 0,15%, syrop ze skarmelizowanego cukru, aromat, ekstrahowana laska wanilii 0,15%, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa), cukier, stabilizator: skrobia kukurydziana, pektyny, żywe kultury bakterii jogurtowych.
JOGURTY OWOCOWE
Czerwona pomarańcza
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zagęszczonego 2,4% w jogurcie, pomarańcze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny;
białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt truskawkowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy truskawka (truskawki 4,8% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi, naturalny aromat, substancja zgęszczająca: pektyny); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt morelowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy morela (4,8%moreli w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny, aromat); cukier,stabilizator ; pektyny, białka serwatkowe ,żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt wiśniowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy wiśnia (wiśnie 2,8% w jogurcie, wiśnia – sok (z soku zagęszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt żurawinowy
[usr 4.0] – Gdzie dostępne?
Skład: Mleko, wsad owocowy żurawina (cukier, żurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny;
białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.
SOMLEK
Jogurt brzoskwiniowy
[usr 0.0] Niedostępny
Skład: MLEKO, wsad brzoskwiniowy(cukier, brzoskwinia kostka 4% w jogurcie, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy z PSZENICY, aromat, substancje zagęszczające: pektyny, guma ksantanowa.
Jogurt jagodowy
[usr 0.0] Niedostępny
Skład: Mleko, wsad jagodowy (syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy, cukier, jagoda rozdrobniona 2,1% w jogurcie, woda, aronia rozdrobniona, barwnik: betanina, antocyjany; koncentrat jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, przecier z aronii, aromat, koncentrat z aronii, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z czarnej marchwi, regulator kwasowości: cytrynian sodu), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt malinowy 0% tłuszczu
[usr 0.0] Niedostępny
Skład: Mleko, wsad malinowy (maliny 3,7% w jogurcie, syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy, cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat, barwnik: betanina; substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, pektyny; regulator kwasowości: cytrynian sodu), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych.
ŁACIATY bez laktozy
Jogurt jeżyna- malina
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy 1,5% – w jogurcie, sok malinowy 1,5% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt truskawka- czarna porzeczka
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, wsad owocowy truskawka-czarna porzeczka (cukier, sok truskawkowy 2,5% – w jogurcie, sok z czarnej porzeczki 0,5% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych.
Jogurt ananas- kokos
[usr 1.0] – Gdzie dostępne?
Skład: mleko, wsad owocowy ananas-kokos (cukier, sok ananasowy 2,8% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, krem kokosowy 0,2% – w jogurcie, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych.