Jogurty Mlekpol -polski producent (Milko, Somlek, Łaciaty)

MILKO
JOGURT NATURALNY -pitny

[usr 5.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.

 

JOGURTY DESEROWE

jogurt-straciatella-milkoJogurt stracciatella

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: aromaty, cukier, guma guar (E 412), kawałki czekolady, mleko pasteryzowane, pektyna (E 440), skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy, żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_jogurt_330ml_tiramisu_milkoJogurt tiramisu

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, wsad tiramisu (cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, mleko skondensowane odtłuszczone, słodzone; ekstrakt kawy 0,15%, syrop ze skarmelizowanego cukru, aromat, ekstrahowana laska wanilii 0,15%, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa), cukier, stabilizator: skrobia kukurydziana, pektyny, żywe kultury bakterii jogurtowych.

JOGURTY OWOCOWE

thumb_jogurt_330ml_czerwona_pomarancza_milkoCzerwona pomarańcza

[usr 4.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, wsad owocowy czerwona pomarańcza (cukier, czerwona pomarańcza sok – z soku zagęszczonego 2,4% w jogurcie, pomarańcze 1,6% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny;
białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_jogurt_330ml_truskawkowy_milkoJogurt truskawkowy

[usr 4.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, wsad owocowy truskawka (truskawki 4,8% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi, naturalny aromat, substancja zgęszczająca: pektyny); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_jogurt_330ml_morelowy_milkoJogurt morelowy

[usr 4.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, wsad owocowy morela (4,8%moreli w  jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny, aromat); cukier,stabilizator ; pektyny, białka serwatkowe ,żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_jogurt_330ml_wisniowy_milkoJogurt wiśniowy

[usr 4.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, wsad owocowy wiśnia (wiśnie 2,8% w jogurcie, wiśnia – sok (z soku zagęszczonego) 1,2% w jogurcie, cukier, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, winogron i aronii; koncentrat soku z marchwi, aromat); cukier, stabilizator: pektyny; białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_jogurt_330ml_zurawinowy_mlekpolJogurt żurawinowy

[usr 4.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Mleko, wsad owocowy żurawina (cukier, żurawina 4% w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, koncentrat soku z marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny; aromat); cukier, stabilizator: pektyny;
białka serwatkowe, żywe kultury bakterii jogurtowych.

SOMLEK

somlekjogurtbrzoskwiniowy_150Jogurt brzoskwiniowy

[usr 0.0] Niedostępny

Skład: MLEKO, wsad brzoskwiniowy(cukier, brzoskwinia kostka 4% w jogurcie, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowo-fruktozowy z PSZENICY, aromat, substancje zagęszczające: pektyny, guma ksantanowa.

somlekjogurtjagodowy_150Jogurt jagodowy

[usr 0.0] Niedostępny

Skład: Mleko, wsad jagodowy (syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy, cukier, jagoda rozdrobniona 2,1% w jogurcie, woda, aronia rozdrobniona, barwnik: betanina, antocyjany; koncentrat jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, przecier z aronii, aromat, koncentrat z aronii, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z czarnej marchwi, regulator kwasowości: cytrynian sodu), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych.

somlek-sokolka-jogurt-malinowy-0-tluszczu-400-gJogurt malinowy 0% tłuszczu

[usr 0.0] Niedostępny

Skład: Mleko, wsad malinowy (maliny 3,7% w jogurcie, syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy, cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat, barwnik: betanina; substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, pektyny; regulator kwasowości: cytrynian sodu), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii jogurtowych.

ŁACIATY bez laktozy

ShotType1_328x328Jogurt jeżyna- malina

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy 1,5% – w jogurcie, sok malinowy 1,5% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych.

ShotType1_328x328Jogurt truskawka- czarna porzeczka

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, wsad owocowy truskawka-czarna porzeczka (cukier, sok truskawkowy 2,5% – w jogurcie, sok z czarnej porzeczki 0,5% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, fruktoza, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych.

thumb_łaciaty_jogurt_pitny_ananas_kokosJogurt ananas- kokos

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, wsad owocowy ananas-kokos (cukier, sok ananasowy 2,8% – w jogurcie, skrobia kukurydziana, krem kokosowy 0,2% – w jogurcie, fruktoza, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny), żywe kultury bakterii jogurtowych.

Możesz również polubić…