Zupki Gerber – skład i porównanie (Szwajcaria)

gerber_doremi_zupka_pomidorowa_z_ryzem_12_36_miesi_175Doremi zupka pomidorowa z ryżem

(4,5 / 5)

Skład: marchew (36%), przecier pomidorowy (28%), woda (użyta do przyrządzenia), mięso z kurczaka (6%), sok z białych winogron, cebula, ryż (3%), skrobia kukurydziana, olej rzepakowy niskoerukowy, pietruszka – natka (0,5%).

gerber_doremi_zupka_jarzynowa_z_kurczakiem_i_kluse_150Doremi zupka jarzynowa z kurczakiem i kluseczkami

(4 / 5)

Skład: marchew (34%), woda (użyta do przyrządzenia), ziemniaki (12%), pietruszka, mięso z kurczaka (8%), zielony groszek (5%), makaron (mąka z pszenicy durum, woda) (2%), oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), skrobia kukurydziana, koperek – natka (0,5%).

1715824Tradycyjny krupniczek drobiowy

(4 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), marchewka (15%), pietruszka, ziemniaki (10%), mięso z kurczaka (4%), mięso z indyka (4%), cebula, kasza jęczmienna (2%), oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), skrobia kukurydziana, pietruszka – natka (0,8%).

1715823Domowy rosołek z cielęcinką

(3,5 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), marchew (20%), pietruszka (15%), cielęcina (8%), cebula, makaron (mąka z pszenicy durum, białka jaja kurzego w proszku) (2,5%), seler, skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), pietruszka – natka (0,5%).

1715819Krupniczek z cielęcinką

(4 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), mięso cielęce (16%), marchew (15%), ziemniaki (10%), pietruszka, seler, kasza jęczmienna (2%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), koperek – natka (0,5%).

1715820Tradycyjny rosołek drobiowy

(4 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), marchew (20%), mięso z kurczaka (16%), pietruszka (15%), seler, cebula, kasza manna (z pszenicy) (2%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), pietruszka – natka (0,5%).

1715821Zupka pomidorowa z ryżem i indykiem

(4,5 / 5)

Skład: marchew (36%), woda (użyta do przyrządzenia), przecier pomidorowy (16,8%), mięso z indyka (8%), sok z białych winogron, ryż (3%), cebula, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy niskoerukowy, pietruszka – natka (0,08%).

gerber_kuchnia_polska_wiosenna_zupka_z_indykiem_i__150Wiosenna zupka z indykiem i koperkiem

(4 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), marchew (31%), ziemniaki (15%), kalafior, mięso z indyka (8%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), koperek – natka (0,8%).

2381685Zupka jarzynowa z królikiem

(4 / 5)

Skład: marchew (44%), woda (użyta do przyrządzenia), pietruszka, mięso z królika (8%), sok z białych winogron, ziemniaki (5,5%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy), koperek – natka (0,15%).

2150658Domowy rosołek drobiowo-wołowy

(4,5 / 5)

Skład: pietruszka (30%), woda (użyta do przyrządzenia), marchew (25%), ziemniaki (7%), mięso z kurczaka (6%), kaszka manna z pszenicy, wołowina (2%), olej rzepakowy niskoerukowy, natka pietruszki (0,3%).

1715791_1Zupka jarzynowa z cielęciną

(4 / 5)

Skład: marchew (38%), woda (użyta do przyrządzenia), kukurydza (15%), zielony groszek (8,5%), cielęcina (8%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy).

2381679Krem jarzynowy ze schabem

(4 / 5)

Skład: marchew (48%), woda (użyta do przyrządzenia), kukurydza (10%), schab (8%), ziemniaki (5%), groszek (3%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy niskoerukowy, słonecznikowy).

2381693Zupa jarzynowa Gerber

(4,5 / 5)

Skład: marchew (50%), woda (użyta do przyrządzenia), pietruszka, ziemniaki, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy niskoerukowy.

1715792Jarzynowa z kluseczkami

(4,5 / 5)

Skład: makaron, marchew, mięso z kurczaka, olej rzepakowy niskoerukowy, skrobia kukurydziana, woda, zielony groszek, ziemniaki.

1715822Domowa zupka kalafiorowa z królikiem

(4,5 / 5)

Skład: woda (użyta do przyrządzenia), kalafior (22%), marchew (13%), ziemniak (10%), mięso z królika (8%), pietruszka, skrobia kukurydziana, olej roślinny, pietruszka – natka (0,2%).

Dodaj komentarz