Wyroby dżemowe (Herbapol -polski producent)

Dżemy klasyczne

porzeczki-z-naleczowa1Dżem z czarnych porzeczek

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: woda, cukier, czarne porzeczki, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. 

malinowy-polka1Dżem malinowy

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: maliny (odmiana polka), woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

wisnia-nadwislanka1Dżem wiśniowy

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: wiśnia nadwiślanka, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

truskawka-z-lubelszczyzny1Dżem truskawkowy

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: truskawki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Powidła

powidla-wegierkowe1Powidła Węgierkowe

(4 / 5) – Niedostępny

Skład: śliwki węgierki, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyny. 

Konfitury ekstra

extra-malinaKonfitura ekstra

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: maliny (odmiana polka), cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. 

extra-wisniaKonfitura z wiśni

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: wiśnia nadwiślanka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

extra-truskawkaKonfitura z truskawek

(4 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: truskawki, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyny. 

Dżemowa spiżarnia

Hebraciany-ogród-ARONIA1Z domowego sadu dżem czereśniowy

(4,5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: czereśnie, cukier, woda, sok z cytryny (odtworzony z koncentratu soku cytrynowego), substancja żelująca: pektyny. 

Herbaciany-ogrod-DZIKA-ROZA1Dżem agrestowy

(4,5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: czereśnie, cukier, woda, sok z cytryny (odtworzony z koncentratu soku cytrynowego), substancja żelująca: pektyny. 

dzem_aksamitnyDżem truskawkowy

(4,5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: truskawki, cukier, substancja żelująca: pektyny, sok z cytryny (odtworzony z koncentratu soku cytrynowego).

Wątpliwym jest: odtworzony z koncentratu soku. Najpierw musiał powstać jakiś koncentrat ( do końca nie wiemy jak), a potem z niego został ,,odtworzony” (też nie wiemy jak) sok.

Dodaj komentarz