Sery żółte w plastrach (Mlekovita- polski producent)

prod_718_400Ser Sokół w plastrach

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato, kultury bakterii, substancja konserwująca – lizozym.

prod_721_400Ser Mazdamer w plastrach

[usr 1.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_717_400Ser Sokole Oko w plastrach

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca- lizozym (wytwarzany z jaj), barwnik annato.

prod_715_400Ser Cheddar w plastrach

[usr 2.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato.

Ostatnio czytałam etykietę z opakowania powyższego sera, w sklepie Leclerc i niestety, ale na 90% jestem pewna, że był na niej chlorek wapnia… Brakuje mi jednak tych 10%, żeby móc wpisać ten składnik, co oczywiście zmieniałoby ocenę sera. Zachęcam więc po raz kolejny, czytajmy etykiety.

prod_724_400Ser Gouda w plastrach

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik: annato.

prod_723_400Ser Gouda wędzona w plastrach

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator- chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato, substancja konserwująca- azotan potasu.

prod_722_400Ser Gouda z ziołami w plastrach

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, mieszanka ziół 0,3 % (szczypior, oregano, tymianek, cząber, lubczyk), stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca – azotan potasu, barwnik annato.

prod_714_400Ser Gouda z pieprzem w plastrach
[usr 0.0] –
 Gdzie dostępne? 

Skład: mleko spożywcze, ziarna pieprzu 1,5 %, sól spożywcza, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca – azotan potasu, barwnik annato.

prod_719_400Ser Salami w plastrach

[usr 1.0] – Niedostępny

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_725_400Ser Edamski w plastrach

[usr 0.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca- azotan potasu, barwnik annato.

prod_720_400Ser morski w plastrach

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik: annato.

prod_716_400Ser Tylżycki

[usr 1.0] – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato.

prod_740_400Ser Havarti

[usr 1.0] Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

mlekovita-ser-morski-mierzwiony-150-gSer morski mierzwiony w plastrach

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_315_400Ser Prymus mierzwiony w plastrach

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_626_400Ser Edam w plastrach

[usr 0.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik: annato.

prod_750_400Sokół bez laktozy w plastrach

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

mlekovita-ser-gouda-bez-laktozy-150gSer Gouda bez laktozy

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_752_400Ser Havarti bez laktozy w plastrach

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

prod_739_400Księżan OLD ser długodojrzewający

[usr 1.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.

ser-mia-muSer Mazdamer Miamu

[usr 2.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, kultury bakterii, chlorek wapnia.

ShotType1_328x328Ser Gouda Miamu

[usr 2.0]Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii

Serów do koloru, do wyboru, a tak naprawdę (poza jednym wyjątkiem) niczym się nie różnią.

Możesz również polubić…