Sery Mozzarella (Mlekovita -polski producent)

ShotType1_328x328Ser Mozzarella maxi

(5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, składniki zalewy: woda, sól.

mlekovita-ser-mozzarella-classic-125-gMozzarella classic

(1,5 / 5) – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator – chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna. Skład zalewy: woda, sól.

prod_697_400Mozzarella mini- mini

(5 / 5) – Niedostępny

Skład: ser: mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej; zalewa: woda, sól.

ser-mozzarella-3fbltnMozzarella do pizzy

(2 / 5) – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane krowie,sól,kultury bakterii,podpuszczka,stabilizator wapnia.

Dodaj komentarz