Sery Mozzarella (Mlekovita -polski producent)

ShotType1_328x328Ser Mozzarella maxi

(5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, składniki zalewy: woda, sól.

mlekovita-ser-mozzarella-classic-125-gMozzarella classic

(1,5 / 5) – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator – chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna. Skład zalewy: woda, sól.

prod_697_400Mozzarella mini- mini

(5 / 5) – Niedostępny

Skład: ser: mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej; zalewa: woda, sól.

ser-mozzarella-3fbltnMozzarella do pizzy

(2 / 5) – Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane krowie,sól,kultury bakterii,podpuszczka,stabilizator wapnia.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Ważne

Proszę pamiętać, że informacje o składzie produktów, zawarte na naszej stronie są informacjami poglądowymi.

Skład produktów może się zmieniać według zaleceń producenta. Jesteśmy jedynie portalem o charakterze informacyjno -rozrywkowym.

Przed kupnem/spożyciem konkretnego produktu, należy przeczytać skład na jego etykiecie, bezpośrednio w sklepie.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar