Serki homogenizowane (OSM Łowicz – polski producent)

71512Serek waniliowy z pokruszoną laską wanilii

(0 / 5)

Skład: mleko, śmietanka, wsad o smaku waniliowym i z laską wanilii(cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, aromat, laska wanilii 0,01%, barwnik: karoteny), cukier, skrobia modyfikowana, stabilizatory: pektyny, guma guar,kultury bakterii fermentacji mlekowej.

71505Serek waniliowy

(0 / 5)

Skład: mleko, śmietanka, wsad o smaku waniliowym (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, aromat, barwnik: kurkumina), cukier, białka mleka, skrobia modyfikowana z tapioki, żelatyna wieprzowa, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z mleka).

71507Serek brzoskwiniowy

(2 / 5)

Skład: twaróg chudy homogenizowany, śmietanka, cukier, brzoskwinie 4,7%, syrop glukozowy, białka mleka, żelatyna wieprzowa, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, barwnik annato, aromat.

00f2bc5f-ae54-47eb-7a81-17c8013fe3ac.pngSerek homogenizowany naturalny

(4,5 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza.

Dodaj komentarz