Mleko i kefir (Mlekovita -polski producent)

prod_404_400Kefir polski naturalny

(5 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, mleko w proszku odtłuszczone, żywe kultury bakterii oraz drożdże kefirowe.

prod_395_400Mleko zsiadłe polskie

(5 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, białka mleka, żywe kultury bakterii.

*Białka mleka, niby nic wielkiego, ale czy ktoś w domu oddzielił kiedykolwiek białko od mleka? Ciężko powiedzieć, którym sposobem substancja została otrzymana z mleka. Być może metodą nieinwazyjną.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Ważne

Proszę pamiętać, że informacje o składzie produktów, zawarte na naszej stronie są informacjami poglądowymi.

Skład produktów może się zmieniać według zaleceń producenta. Jesteśmy jedynie portalem o charakterze informacyjno -rozrywkowym.

Przed kupnem/spożyciem konkretnego produktu, należy przeczytać skład na jego etykiecie, bezpośrednio w sklepie.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar