Mieszanka Wedlowska (Wedel – Japonia)

mieszanka_wedlowskaMieszanka Classic

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: cukier, czekolada deserowa 20% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy), syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, miazga z orzechów arachidowych, mleko zagęszczone słodzone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, wiórki kokosowe, orzechy arachidowe, listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu; emulgator: lecytyna sojowa, sól), karmelizowane ziarno kakaowe (ziarno kakaowe, cukier), jogurt w proszku, tłuszcz mleczny, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), masło, substancja żelująca (agar), aromaty, emulgator (lecytyna sojowa), substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza), barwniki (koszenila, karmel amoniakalno-siarczynowy).

inne_3Galaretki w czekoladzie

[usr 2.5] – Gdzie dostępne?

Skład: cukier, syrop glukozowy, czekolada deserowa 21% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), woda, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja żelująca (agar), aromaty, barwniki (koszenila, kurkumina, ekstrakt z papryki), koncentrat czarnego bzu.

Ocena oczywiście w stosunku do pozostałych mieszanek Wedla, nie w stosunku do wszystkich słodyczy.

inne_2Party cukierki w mlecznej czekoladzie

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: cukier, czekolada mleczna 21% (cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy), mleko pełne w proszku, miazga z orzeszków arachidowych, serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, ciasteczka (mąka pszenna, tłuszcz roślinny, cukier, aromat, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), orzeszki arachidowe, listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, emulgator: lecytyna sojowa, sól), wiórki kokosowe, jogurt w proszku, karmelizowane ziarno kakaowe (ziarno kakaowe, cukier), tłuszcz mleczny, aromaty, emulgator (lecytyna sojowa), sól.

Możesz również polubić…