Jogurty Mlekovita -polski producent

mlekovita-jogurt-polski-truskawka-150-g-hcp46cJogurt polski truskawka

(4 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, truskawki – 9%, cukier, mleko w proszku, skrobia, stabilizator: pektyna, koncentrat: z marchwi i soku z buraka ćwikłowego, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych

prod_651_400Jogurt typu greckiego naturalny

(5 / 5) – Gdzie dostępne?

Skład: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_528_400Jogurt polski wiśnia

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane; wsad wiśniowy (wiśnie – 9%; cukier; skrobia modyfikowana kukurydziana; aromat; standaryzacja barwy – koncentrat z marchwi, winogron i aronii; barwnik koszenila); białka mleka; żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_712_400Jogurt polski brzoskwinia z marakują

(3 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, brzoskwinie – 8,1%, cukier, mleko w proszku, marakuja – 0,9% (sok z soku zagęszczonego), skrobia, stabilizator: pektyna, aromat, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_526_400Jogurt polski malina

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane; 9% maliny i sok z malin*; cukier; mleko w proszku odtłuszczone; skrobia modyfikowana kukurydziana; stabilizator: pektyna; standaryzacja barwy – koncentrat z marchwi, winogron i aronii; aromat; barwnik koszenila; żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_525_400Jogurt polski owoce leśne

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane; owoce leśne – 9%: jeżyny, truskawki, jagody, maliny; cukier; mleko w proszku odtłuszczone; skrobia modyfikowana kukurydziana; stabilizator: pektyna; standaryzacja barwy – koncentrat z marchwi, winogron i aronii; aromat; barwnik koszenila; żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_533_400Miamu jogurt z biszkoptami

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, jaja, biszkopty – 0,6% (cukier, mąka pszenna i ryżowa, białko jaja, mąka z białej fasoli, skrobia pszenna i ziemniaczana, tłuszcz roślinny, aromat, substancja zagęszczająca – alginian sodu, sól), tłuszcz mleczny, stabilizator – pektyna, aromat, barwnik beta-karoten, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_532_400Miamu jogurt jagoda z biszkoptami

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, cukier, jagody – 6,9 %, biszkopty – 1% (cukier, mąka pszenna i ryżowa, białko jaja, mąka z białej fasoli, skrobia pszenna i ziemniaczana, tłuszcz roślinny, aromat, substancja zagęszczająca – alginian sodu, sól), skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat stabilizator – pektyna, standaryzacja barwy – koncentrat z marchwi, winogron i aronii, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_531_400Miamu jogurt nektarynka- pomarańcza

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, nektarynki – 4,4%, pomarańcze – 4,4%, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, stabilizator – pektyna, aromat, barwnik – beta-karoten, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_530_400Miamu jogurt truskawka

(0 / 5) Niedostępny

Skład: mleko pasteryzowane, truskawki – 8,8%, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, stabilizator – pektyna, guma guar, standaryzacja barwy – koncentrat z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_794_400Miamu jogurt szkolny -kubek

(5 / 5) Niedostępny

Skład: MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_611_400Jogurt mleczna impresja orzechy i miód

(3 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, śmietanka, cukier, miód 3,8%, orzechy 1,8%, mleko w proszku, stabilizator: pektyna, aromaty, syrop karmelowy, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_607_400Jogurt mleczna impresja figa i miód

(4 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, śmietanka, figi 10%, cukier, miód 1,3%, mleko w proszku, skrobia, aromat naturalny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych.

prod_608_400Jogurt mleczna impresja ananas i kokos 

(4 / 5) Niedostępny

Skład: mleko, śmietanka, cukier, orzechy laskowe 3,5%, miód 2,5%, mleko w proszku, skrobia, aromat naturalny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Dodaj komentarz