Desery OSM (Łowicz -polski producent)

383_01_8348Pierniczek toruński deser twarogowy z wiśniami

(0,5 / 5)

Skład: Twaróg chudy, śmietanka, wsad smakowy (cukier, wiśnie, kakao, skrobia modyfikowana, syrop glukozowo -fruktozowy z pszenicy, aromaty, przyprawa piernikowa), żelatyna wieprzowa, guma guar.

05cd66eb90ec15f853eccfd405bf997e9fc5d3f0_originalSerniczek toruński deser twarogowy z bakaliami

(0 / 5)

Skład: Twaróg chudy, śmietanka, wsad smakowy (cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, bakalie, rodzynki, skórka pomarańczowa kandyzowana), skrobia modyfikowana kukurydziana, aromaty, regulator kwasowości E330, barwnik: kurkumina, żelatyna wieprzowa, guma guar.

owsianka-pieczone-jablko-rodzynki_10.pngPłatki owsiane na mleku z jabłkami i rodzynkami

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad pieczonego jabłka z rodzynkami (jabłko, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, rodzynki, skrobia modyfikowana E1422, sok jabłkowy, cynamon, aromat, mączka chleba świętojańskiego, kwas cytrynowy, barwnik karmel), płatki owsiane, cukier, E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól, mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat, karagen.

owsianka-truskawka_10.pngOwsianka truskawka – płatki owsiane na mleku z truskawkami

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy [syrop glukozowo-fruktozowy, truskawka 6,7%, skrobia modyfikowana E1442, koncentrat soku truskawkowego, aromat, stabilizator pektyna, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwnik : karminy, płatki owsiane 6,3%, cukier, skrobia modyfikowana E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól, substancja zagęszczająca – mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat, stabilizator – karagen.

resize.phpOwsianka z żurawiną

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad żurawinowy [cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, żurawina 2,8%, skrobia modyfikowana E1442, koncentrat soku żurawinowego, aromaty, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwnik : antocyjany, beta – karoten], płatki owsiane 6,3%, cukier, skrobia modyfikowana E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól, substancja zagęszczająca – mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat, stabilizator – karagen.

owsianka-naturalna_10.pngPłatki owsiane na mleku naturalne

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, płatki owsiane, cukier ,skrobia modyfikowana E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól , mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat, karagen.

 

resize.phpDeser mleczny z czekoladą Wedel

(0 / 5)

Skład: śmietanka pasteryzowana (z mleka), cukier, woda, czekolada gorzka 6% (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, skrobia modyfikowana.

kaszka-manna-czekolada_10.pngKaszka manna na mleku z sosem o smaku czekoladowym

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad czekoladowy (syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, kakao, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat, barwnik- karmel, kwas cytrynowy, pektyna, mączka chleba świętojańskiego), cukier, kasza manna, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, sól, mączka chleba świętojańskiego, aromat.

kaszka-manna-maliny_10.pngKaszka manna na mleku z malinami

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad malinowy (puree malinowe 7,5%, syrop glukozowo- fruktozowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku z buraka czerwonego, mączka chleba świętojańskiego, aromaty, kwas cytrynowy, cytrynian sodu, barwnik- karminy), cukier, kasza manna, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, mączka chleba świętojańskiego, aromat.

ryzio-truskawka_10.pngRyzio, deser ryżowy na mleku z truskawkami

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy (syrop glukozowo- fruktozowy, truskawka, E1422, mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa, cytrynian sodowy, kwas cytrynowy, aromat, barwnik – karminy), ryż, cukier, E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól, mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat waniliowy, karagen.

ryzio-czekolada_10.pngRyzio, deser ryżowy na mleku z sosem czekoladowym

(0 / 5)

Skład: mleko pasteryzowane, wsad czekoladowy (syrop glukozowo- fruktozowy,E1422, kakao, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat, barwnik – karmel, kwas cytrynowy, pektyna, mączka chleba świętojańskiego), ryż, cukier, E1422, odtłuszczone mleko w proszku, sól, mączka chleba świętojańskiego, jaja w proszku, aromat waniliowy, karagen.

Pierniczek toruński z wiśniami dostał pół gwiazdki za (tylko!) 3 ,,nieprzyjazne” składniki, ale to wszystko nie nadaje się do spożycia.

Dodaj komentarz