Dania gotowe (Łowicz – polski producent)

packshot-fasolka-po-bretonsku-10-2013Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem

[usr 2.0] – Gdzie dostępne?

Skład: fasola biała (41%), woda,boczek prasowany (6,2%) [boczek wieprzowy (85%), woda, białko sojowe, białko zwierzęce wieprzowe, błonnik pszenny, cytrusowy, lniany, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy], kiełbasa wieprzowa (5,7%) [mięso wieprzowe (80%), skórki wieprzowe (5%), woda, białko sojowe, białko zwierzęce wieprzowe, błonnik pszenny, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy], przecier z cebuli (4,7%), koncentrat pomidorowy (3,8%), mąka pszenna (zawiera gluten), skrobia kukurydziana modyfikowana, cukier, sól, przyprawy (zawierają: seler, gorczyce, soje) i zioła, wzmacniacz smaku – glutaminian monosodowy, aromat, ekstrakt drożdżowy (gluten z jęczmienia), ekstrakty przypraw.

packshot-flaki-po-zamojsku-10-2013Flaki po zamojsku

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: woda, przedżołądki wołowe (21%), żołądki wieprzowe (14%), marchew (1,9%), koncentrat pomidorowy (1,7%), cebula (1,1%), pietruszka ( 1,0%), seler (0,8%), mąka pszenna, skrobia kukurydziana E1422, mieszanka przypraw (sól, naturalne przyprawy, susz warzywny, wzmacniacze smaku – E621, E635, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, cukier, aromaty drobiowe, tłuszcz drobiowy, tłuszcz palmowy utwardzony, suszony koncentrat cebuli, ekstrakt selera, barwniki: karmel amoniakalny, ryboflawiny), sól,przyprawy aromatyczno– smakowe. Składniki alergenne: gluten, soja, seler, laktoza z mleka, jaja.

packshot-flaki-w-rosole-10-2013Flaki w rosole

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: woda, przedżołądki wołowe 35%, warzywa 8,8% ( marchew 4,4%, pietruszka 2,2%, seler 2,2%), skórki wieprzowe 2,2%, rosół wołowy (sól, maltodekstryna, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, skrobia kukurydziana, tłuszcz roślinny, ekstrakt wołowy (2,8%), syrop karmelowy, aromaty, koncentrat soku z cebuli (0,01%), ekstrakty drożdżowe, kurkuma, korzeń pietruszki, olej roślinny, glukoza, gałka muszkatołowa), sól,przyprawy aromatyczno-smakowe. Składniki alergenne: gluten, soja, seler.

packshot-golabki-NOWY-10-2013Gołąbki w sosie pomidorowym

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: woda, kapusta biała (26%), farsz (24%) – (mięso wieprzowe (9%), ryż gotowany (9%), woda, białko pszenicy, mąka pszenna, sól, białko sojowe, stabilizatory – E450, E451, E452, przyprawy, wzmacniacze smaku – E621, E635,warzywa suszone w zmienionych proporcjach (marchew, cebula, pasternak, czosnek, liście selera, natka pietruszki, papryka, pomidory), cukier, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, aromaty), koncentrat pomidorowy (2,4%), marchew (2,3%), pietruszka (1,3%), cebula (1,3%), substancja zagęszczająca – E1422, seler (1%), cukier, oleje roślinne rafinowane nieutwardzone (palmowy i rzepakowy), emulgatory – E471, E472e, regulator kwasowości – E330, mąka pszenna, przyprawy, podgrzybek suszony (0,13%),aromaty (zawierają seler), naturalne preparaty aromatyczne, wzmacniacze smaku – E621, E635,warzywa suszone w zmienionych proporcjach (marchew, cebula, pasternak, czosnek, liście selera, natka pietruszki, papryka, pomidory), hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, białka mleka, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny utwardzony, glukoza.

packshot-klopsy-NOWY-10-2013Klopsy w sosie pomidorowym

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: woda, klopsy 35% – [mięso wieprzowe 14,5%, mięso wołowe 7,8%, kasza manna (z pszenicy), woda, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, białko sojowe, sól, stabilizatory – E450, E451, E452, przyprawy, zioła i warzywa suszone w zmiennych proporcjach (cebula, cząber, czosnek , tymianek), aromaty, wzmacniacze smaku – E621, E627,E631], marchew 3,6%, koncentrat pomidorowy 2,8%, cebula, 2,1%, substancja zagęszczająca – E1422, cukier, sól, mąka pszenna, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, warzywa suszone (marchew, cebula, pasternak, liście selera, czosnek, natka pietruszki, papryka, pomidory), wzmacniacze smaku – E621, E635, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy (zawiera gluten), barwniki – E101, E160(c), E120, regulatory kwasowości – E330, E331, laktoza (z mleka), aromat.

packshot-pulpety-NOWY-10-2013Pulpety w sosie pomidorowym

[usr 0.0] – Gdzie dostępne?

Skład: Woda, pulpety 35% – (mięso wieprzowe 26%, Kasza manna(z pszenicy), woda, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, stabilizatory – E450, E451, E452, sól, przyprawy, zioła i warzywa suszone w zmiennych proporcjach (kolendra, cebula, papryka czerwona, czosnek, bazylia, tymianek, jałowiec),wzmacniacz smaku- E621), marchew 4%, koncentrat pomidorowy 3,8%, pieczarki 2%, cebula 2%, substancja zagęszczająca – E1442, cukier, sól, tłuszcz wieprzowy, mąka pszenna, przyprawy, warzywa suszone (marchew, cebula, pasternak, liście selera, czosnek, natka pietruszki, papryka, pomidory), wzmacniacze smaku – E621, E635, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, barwnik – E101.

Możesz również polubić…